Dosare penale la regimul rutier

0
125

La data de 16 martie a.c., ora 18.10, polițiștii Birolui Rutier Focșani au depistat pe strada Cuza Vodă din localitate un bărbat, de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 5 februarie a.c.. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 17 martie a.c., ora 7.40, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat pe raza comunei Homocea un bărbat, de 22 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 17 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 23 de ani, din comuna Nicorești, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN2-E85, în localitatea Garoafa. Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar la momentul controlului cel în cauză a prezentat un permis de conducere fals. În cauză a fost întocmit dosar penal. (IPJ Vrancea)