Donație importantă de cărți la Școala ”Ion Basgan”, din partea Bibliotecii Naționale

0
696
Biblioteca Școlii Gimnaziale ”Ion Basgan” din Focșani a primit 770 de cărți pentru copii din partea Bibliotecii Naționale a României. Donația s-a realizat prin intermediul Compartimentului Rezerva Națională de Publicații al bibliotecii centrale. Biblioteca, elevii și cadrele didactice de la școala focșăneană speră ca și alți iubitori ai cărții să facă astfel de gesturi.
”Deschidem, astfel, Campania „Creștem împreună Biblioteca!” cu primele 770 de cărți noi și frumoase, numai bune de citit de către elevii școlii noastre. În perioada 1 iulie – 1 septembrie 2020, vă așteptăm să fiți parte din campania noastră! Avem o școală mare și frumoasă, proaspăt renovată, și este timpul ca BIBLIOTECA școlii să fie asemenea copiilor săi: creativă, colorată, reamenajată, modernă și conectată la nevoile utilizatorilor săi. Dacă ai o carte nouă sau în stare foarte bună, te așteptăm să fii parte din lista celor care iubesc POVEȘTILE, CĂRȚILE și COPIII! Dăruiește-o și fii parte dintr-o poveste care construiește biblioteci!
Mulțumim din toată inima, Biblioteca Națională a României, doamnei Director General Carmen Mihaiu și echipei care a selectat aceste cărți pentru noi! Mulțumim tuturor celor care vor să fie Personaje de Poveste, creând alături de noi cea mai frumoasă BIBLIOTECĂ școlară, modernă și conectată la secolul în care trăim! O BIBLIOTECĂ, în care LECTURA are rolul principal, iar voi, prietenii noștri, sunteți regizori, scenografi, producători. Va fi un „film” de Oscar!”, a transmis Margareta Tătăruș, coordonatoarea bibliotecii Școlii ”Ion Basgan” din Focșani.