duminică, iunie 23, 2024
AcasăComuna meaDUMBRAVENIDonație de calculatoare pentru copiii din cadrul Modulului Familial Dumbrăveni

Donație de calculatoare pentru copiii din cadrul Modulului Familial Dumbrăveni

Groupama Asigurări a donat către Modul Familial Dumbrăveni, structură aflată în subordinea DGASPC Vrancea, unsprezece desktopuri, cu scopul de a facilita accesul la educație pentru copiii ocrotiți în cadrul acestei structuri.

Tehnica de calcul va fi utilizată cu scop educativ în cadrul serviciului social, pentru asimilarea cunoștințelor noi, găsirea informațiilor utile și cu scop recreativ, pentru a sprijini copiii și tinerii în formarea și dezvoltarea competențelor digitale, stimularea inovației, creativității și a abilităților de selectare și utilizare a informației.

  • Activitățile desfășurate cu acești copii de vârste și nevoi diferite, presupun o multitudine de resurse materiale de toate felurile, inclusiv tehnologice. După o perioadă îndelungată de participare la școala în format online, copiii s-au obișnuit cu anumite metode și sunt dornici să le folosească în continuare, resursele existente fiind astfel solicitate la nivel maxim. Suntem recunoscători și apreciem implicarea partenerilor noștri în susținerea dezvoltării bazei materiale a structurilor noastre de ocrotire. Impactul acestei donații va deveni un suport esențial în asistarea și susținerea copiilor. Vă mulțumim pentru IMPLICARE! (DGASPC)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu