Domeniile Panciu Resort, primul hotel din Vrancea și din Moldova care primește certificare de model de bune practici în prevenția COVID-19

0
1573

Domeniile Panciu Winery & Resort Hotel a devenit prima unitate hotelieră din Moldova și din Vrancea recunoscută drept zonă model pentru implementarea reglementărilor de prevenție COVID-19 ale Consiliului European pentru Turism și Comerț și Organizației Mondiale a Sănătății. Hotelul Domeniile Panciu Winery & Resort a primit certificarea de MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE și COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2) în recunoaștere a eforturilor echipei de experți în ospitalitate din cadrul unității hoteliere de a asigura un mediu plăcut și sigur pentru cei care le trec pragul. Certificarea hotelului drept un MODEL DE BUNE PRACTICI SANITARE și COMBATERE COVID 19 (SARS-COV-2) oferă unității respective dreptul de a își face public statutul de zonă sigură și de a putea anunța publicului interesat că hotelul respectiv îndeplinește cele mai sigure standarde la nivel european și internațional.

Hotelul situat în mijlocul plantației de viță de vie (în comuna Țifești) este unul luxos, cu dotări moderne, cu piscină și alte facilități. Unitatea dispune de 31 de camere, cu 62 de locuri de cazare. Alte detalii găsiți AICI.