Doi tineri șoferi s-au ales cu dosare penale: el consumase cocaină, ea avea permisul suspendat

0
942

La data de 28 spre 29 iulie și 29 spre 30 iulie a.c., în intervalul orar 23.00 – 05.00, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea, Biroului Rutier Focșani și formațiunile rutiere au acționat pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul conducerii sub influența alcoolului ori a substanțelor psihoactive și a celor produse pe fondul vitezei excesive. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 73 sancțiuni contravenționale, dintre care 22 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 1 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri.
De asemenea, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare și au fost reținute 4 permise de conducere, dintre care 3 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice și 1 pentru conducere sub influența alcoolului. Polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier (1 pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și 1 pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive).

Exemple:
La data 29 iulie a.c., ora 02:52, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din localitate, iar în urma testării cu aparatul Drugtest, acesta a indicat prezența cocainei. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Municipal Adjud unde i s-au prelevat mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
La data de 30 iulie a.c., ora 00.40, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au depistat o femeie de 21 ani, din Odobești, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Focșani, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. (IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentO rețea autohtonă de magazine deschide o unitate la Focșani
Articolul următorA băut alcool și s-a urcat la volan, deși avea permisul suspendat