AcasăActualitateDoi șoferi și o șoferiță, depistați sub influența drogurilor în perioada sărbătorilor...

Doi șoferi și o șoferiță, depistați sub influența drogurilor în perioada sărbătorilor pascale

La data de 13 aprilie 2023, în jurul orei 22.59, polițiștii Biroului Rutier Focșani au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii, din municipiul Focșani, sub influența substanțelor psihoactive, fapt rezultat în urma efectuării unui test cu aparatul Drugtest, care a indicat pozitiv pentru consumul de Opiates. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea despistării în organism a substanțelor psihoactive. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 15 aprilie 2023, ora 16.15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au depistat în trafic, pe raza comunei Străoane, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 26 de ani, iar în urma efectuării unui test preliminar la o unitate medicală, a rezultat valoarea pozitivă la substanța THC (cannabis). Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 17 aprilie 2023, în jurul orei 16.10, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit pentru control un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 34 de ani, iar în urma testării acesteia cu aparatul Drugtest, a rezultat valoarea pozitivă la rubrica THC.  Ulterior, conducătoarea auto a fost condusă la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. (Sursa: IPJ Vrancea)

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu