duminică, iunie 23, 2024
AcasăSocietateDoi bărbați au ajuns la spital, azi noapte, după ce s-au bătut...

Doi bărbați au ajuns la spital, azi noapte, după ce s-au bătut la o petrecere

UPDATE    În baza materialului probator, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au luat măsura reținerii bărbatului de 22 de ani, din comuna Suraia, pentru o perioadă de 24 ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Vrancea.

Azi-noapte, ora 23.03, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din Suraia cu privire la faptul că soțul său a fost victima unei agresiuni. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că la un imobil a avut loc o petrecere la care au participat mai multe persoane.

Din primele verificări a reieșit faptul că, în timpul evenimentului, între doi bărbați, de 20 respectiv 26 de ani, ar fi avut loc un conflict spontan. Între cei doi bărbați implicați în conflict a intervenit un alt bărbat de 34 ani, cel din urmă fiind rănit în zona abdomenului de cel de 22 de ani. Un echipaj SAJ l-a preluat și transportat la UPU Vrancea. Ulterior, la spital s-a prezentat și bărbatul de 26 ani care ar fi fost lovit în timpul altercației.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de
lovire sau alte violențe. (IPJ Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu