Doi adolescenți din Focșani au fost agresați

0
347

La data 3 octombrie a.c., ora 12.27, polițiștii focșăneni au fost sesizați de un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Focșani, despre faptul că în timp ce ieșea de la ore a fost întâmpinat de un bărbat, iar în urma unor discuții contradictorii ar fi fost lovit în zona feței, provocându-i mai multe leziuni.
În urma verificărilor s-a stabilit că pricipalul bănuit de săvârșirea faptei este un bărbat de 48 ani, din municipiul Focșani.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 3 octombrie a.c., ora 14.00, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că o minoră în vârstă de 17 ani, din municipiul Focșani, se afla căzuta în fata unui bloc de pe str. Lăcrămioarei. Aceasta a declarat verbal polițiștilor că ar fi fost agresată de tatăl ei, în vârstă de 46 ani, din municipiul Focșani, după care a fost transportată cu ambulanta la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta.

IPJ Vrancea