miercuri, iulie 17, 2024
AcasăActualitateDNA preia o parte din ancheta dosarului ”Colectiv”

DNA preia o parte din ancheta dosarului ”Colectiv”

Astăzi, Direcția Națională Anticorupție a anunțat că preia o parte din ancheta ce vizează tragedia din clubul Colectiv. Doi procurori anticorupție și ofițeri de poliție au fost desemnați de procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, să investigheze circumstanțele în care s-au dat avizele de funcționare la clubul bucureștean. Sunt vizați, în primul rând, primarul demisionar de la Sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, și funcționari publici din cadrul primăriei. 
„La data de 5 noiembrie 2015, DNA a inregistrat un dosar penal, ca urmare a disjungerii unei parti din dosar si a declinarii competentei cu privire la aspecte privind modalitatea de emitere a autorizatiei de functionare eliberata de primarul sectorului 4 Bucuresti, privind spatiul situat in Bucuresti, strada Tabacarilor nr.7 (spatiul in care functiona clubul Colectiv)”, se arată într-un comunicat al Direcției Naționale Anticorupție.
Vă reamintim că cei 3 asociați ai clubului Colectiv sunt cercetați în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere și vătămare corporală gravă din culpă.
 
 

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu