duminică, iunie 23, 2024
AcasăFocsaniDiseară începe dezinsecția în Focșani

Diseară începe dezinsecția în Focșani

De joi, 29 iulie, și până în data de 13 august, Primăria Municipiului Focșani, prin Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, demarează o nouă acțiune de dezinsecție la nivelul solului pentru combaterea și prevenirea înmulțirii insectelor. Astfel, în cursul serii, echipele de intervenție ale Direcției de Dezvoltare acționează în interiorul parcurilor din Municipiul Focșani (Teatru, Schuman, Grădina Publică, Argeș și cele de pe străzile Vlahuță, Republicii, Gării și B-dul Brăilei), urmând ca de vineri seară să meargă în interiorul cimitirelor și în zona lizierei de salcâmi de la ieșirea din oraș.
În intervalul orar 22:00 – 05:00, angajații Serviciului de dezinsecție din cadrul DDSP Focșani vor stropi zonele amintite cu substanțe împotriva căpușelor, tânțarilor și a altor insecte.
Facem precizarea că substanța folosită este omologată și nu prezintă NICIUN PERICOL pentru sănătatea oamenilor și a animalelor. Chiar și în aceste condiții, facem un apel către focșăneni să evite, totuși, locurile amintite după ora 22.00. (Primăria Focșani)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu