VIDEO Directorul ENET, Manole Merchea, somat de liberali să se autosuspende din PNL

0

Biroul Politic Județean al PNL Vrancea a discutat în ședința de joi seara despre situația directorului ENET, Manole Merchea, membru PNL, care în ultima perioadă este folosit politic de primarul PSD Cristi Misăilă, ori de câte ori liberalii din Consiliul Local Focșani au reproșuri de făcut conducerii ENET. Membrii BPJ i-au recomandat acestuia să se autosuspende din PNL, pe durata exercitării funcției publice.

“S-a ajuns în situația în care într-un fel sau altul oamenii îl percep pe Manole Merchea ca fiind susținut de PNL, în calitatea de director la ENET. Fals. Aceste lucruri au fost discutate în Biroul Politic Județean. Eu sunt convins că nu dorește răul acestui partid și de aceea sunt convins că știe și statutul acestui partid și cunoaște faptul că există și varianta autosuspendării pe durata exercitării unei funcții publice”, a precizat președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma.

În cazul în care Manole Merchea insistă în continuare în a se asocia cu PNL, reprezentanții liberalilor spun că vor parcurge etapele prevăzute de statut, fiind pasibil de avertisment sau să fie exclus din partid.