Directorul Colegiului „Ion Mincu” din Focşani s-a răzgândit: vrea să fie adjunct

0
472

În urmă cu două săptămâni, Jan Zbîrciog, directorul Colegiului „Ion Mincu” din Focşani, care a candidat atât pentru funcţia de director, cât şi pentru cea de director adjunct la concursul organizat de Ministerul Educației, anunța că a decis să se retragă din concurs. Acesta pierduse postul de director plin în favoarea colegei sale, Manuela Petrea, care a avut un punctaj mai bun, dar împotriva sa a fost depusă și o sesizare legată de faptul că ar fi folosit documente false pentru a participa în competiţie.

„Am un coleg care mă tot presează şi vreau să sting acest conflict, să aduc normalitatea în şcoală. Mi-a făcut 270 de sesizări într-un an de zile. O să demonstrez că nu este adevărat ceea ce spune, legat de documentele false. Este păcat pentru  o ambiţie să stricăm atmosfera din cancelarie şi din această cauză am făcut un pas înapoi”, ne spunea la acea dată Jan Zbârciog.

Astăzi, acesta s-a răzgândit și a depus o cerere prin care își retrage „retragerea”.

Nu se știe ce șanse de izbândă va avea, întrucât validarea posturilor de directori se face de către Ministerul Educației. Conducerea Inspectoratului Școlar Vrancea se declara astăzi sceptică de faptul că Jan Zbîrciog va rămâne în postul de director adjunct, menționând că cel mai probabil va fi organizat un nou concurs la care acesta poate participa.Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentArsenal de luptă găsit la un bătrân din Corbița
Articolul următorDN2-E85, un drum foarte periculos