Digitalizarea serviciilor publice si simplificarea procedurilor de accesare a fondurilor europene, un obiect al candidaților PNL la europarlamentare

0
123

Alexandru Ciprian Epure, absolvent al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, specializarea Finanțe-Bănci, va candida din partea Partidului Național Liberal la alegerile europarlamentare din 26 mai. Epure, alături de alți candidați liberali, vrea să se pună accent deosebit pe digitalizare în materie de servicii publice, simplificarea procedurilor de accesare a fondurilor europene, atat în domeniul public cît și cel privat. ”Lucrez de 12 ani în privat și mă implic în politică de 10 ani. Fac acest lucru pentru că, așa consider eu, e singurul mod real de a produce schimbare și de a influența în bine societatea-cartierul, orașul, județul și țara în care cu toții trăim.”, susține Epure.

Acesta a adăugat că participarea la vot este esențială pentru democrație si parcursul european al României ”Eu și colegii liberali vom merge peste tot, ne vom întâlni, vom discuta și vă vom împărtăși proiectele noastre pentru o Românie în primul rând. Din punctul meu de vedere, opțiunea corectă, pentru o Românie care să conteze în Europa, la alegerile din 26 Mai, va fi votul pentru lista Partidului Național Liberal. Vom milita activ si pentru referendumul convocat de președintele României, Klaus Iohannis. Un vot DA va fi primul pas către normalitate, un semnal puternic și destabilizator pentru actualii guvernanți” a adăugat Alexandru Ciprian Epure.

Consilierul județean PNL Vrancea a vorbit recent despre înființarea unei entități care să pună accent pe domeniul antreprenoriatului și își dorește să se implice pentru atingerea unor obiective precum: digitalizarea serviciilor publice, dar și fonduri UE pentru sisteme informatice atât în privat cât și pentru primării și instituții publice, un plan de infrastructură pe Dunăre (transport, turism), piața virtuală pentru produsele tradiționale și platforma de schimb tehnologic și know-how, sprijin real pentru tineri, etc.

Material comandat de PNL. Executat de Media Vemo. Cod mandatar financiar: 41190007