Dezmo, locul unde găsești cele mai avantajoase piese de schimb pentru mașina ta

0
267

Tinand cont de diversitatea marcilor de masini disponibile pe piata la ora actuala, este de la sine inteles ca nu intotdeauna iti poti permite sa investesti in piese de schimb noi, ale caror prețuri variaza de la un model la altul, respectiv, de la o marca la alta.

In parcul auto Dezmo vei gasi o gama foarte variata de autoturisme pentru dezmembrare, respectiv, toate marcile de prestigiu care sa iti satisfaca nevoile sau preferintele. Specialistii Dezmo iti pun la dispozitie cele mai bune servicii de dezmembrari auto, ca de altfel, piese si subansamble auto de la marci de masini diverse. Putem aminti aici de Opel, Volkswagen, Ford, Skoda si BMV, la preturi foarte atragatoare.

Dezmembrari Opel

Opel este unul dintre cei mai mari producatori de automobile din Europa. Brandul Opel se numara printre masinile care pot fi intalnite cu o frecventa foarte mare in trafic, fiind foarte cautat la romani. Masinile de marca Opel ofera garantia germana, care echivaleaza cu calitatea. Cat despre avantajele pe care le ofera modelele Opel de partea costurilor, acestea sunt evidente. Piesele auto Opel sunt mult mai ieftine, comparativ cu cele de alte marci. La nivel de intretinere, cu piese auto din dezmembrari, costurile sunt mult mai reduse, Opel aducand avantajul in ceea ce priveste bugetul redus, necesar pentru astfel de interventii. Fiabilitatea pieselor si pretul acestora fac din Opel automobilul perfect pentru oricine. Modele de masini Opel disponibile pentru dezmembrare sunt: Opel Zafira B, Opel Astra H, Opel Insignia, Opel Vectra C, Opel Zafira.

Dezmembrari Volkswagen

Este cunoscut faptul ca aceasta companie a produs multe modele de automobile, de la fondarea sa, in anul 1937, pana in prezent. In Romania, Volkswagen se numara printre marcile cele mai cumparate de catre consumatori, clientii fiind atrasi de calitatea oferita de brandul german. Beneficii majore ce au cantarit mult in decizia de cumparare constau in fiabilitatea acestor autoturisme, pretul avantajos si in faptul ca pot fi gasite si achizitionate usor piese auto ieftine si originale din parcurile de dezmembrari. Modelele de masini Volkswagen disponibile pe dezmo.ro sunt: Volkswagen Passat B6, Volkswagen Touran, Volkswagen Passat B5, Volkswagen Touran Facelift, Volkswagen Golf 4, Volkswagen Passat B7, Volkswagen Passat B7 CC, Volkswagen Passat B5.5, Volkswagen Polo, Volkswagen Sharan, Volkswagen Golf 5 Dune, Volkswagen Golf 5, Volkswagen Jetta, Volkswagen Passat Variant, Volkswagen Passat B6.

Dezmembrari Ford

Practica, sigura si eficienta, cu detalii atent gandite care sporesc placerea condusului, Ford imbina practicabilitatea si spatiul  cu o tehnologie inteligenta si un design deosebit. Caracteristicile avansate de siguranta si gama inovativa de motoare ofera o eficienta crescuta in consumul de combustibil, minimizand emisiile la fiecare calatorie. Creata pentru a face calatoriile mai usoare, mai relaxante si mai practice pentru pasagerii sai, Ford se numara printre cele mai prezente marci de masini, si implicit, printre cele mai cautate branduri din parcurile de dezmembrari auto. In parcul auto Dezmo veti gasi cele mai intalnite modele de Ford din Romania: Ford Focus 2, Ford Fiesta, Ford Focus combi, Ford Mondeo 3.

Dezmembrari Skoda

Popularitatea companiei auto Skoda, din Boleslay, Republica Ceha, infiintata inca din anul 1895,  se datoreaza modelelor de masini similare cu cele de la Volskwagen. Piesele auto de calitate, la preturi accesibile, precum si evolutia brandului, sunt elementele care au generat un numar impresionant de vanzari. In parcurile de dezmemebrari auto pot fi gasite piese si elemente ieftine, originale, inclusiv pentru modelele mai vechi, motiv pentru care Skoda continua sa ramana printre cele mai des modele intalnite in trafic. Modelele disponibile sunt: Skoda Fabia 1 Comfort, Skoda Octavia 1, Skoda Octavia 2, Skoda Fabia 2, Skoda Octavia 2 Facelift.

Dezmembrari BMV

Lider in industria constructoare de masini, BMW (Bayerische Motoren Werke) este considerata una dintre cele mai sigure masini de lux existente pe piata. Calitatea si tehnologia ii justifica valoarea. Avantajele unui BMV? Motoare puternice, performante dinamice excelente, echipamente tehnice calitative, nivel inalt de confort, fiabilitate si securitate. Pentru functionarea buna a masinii, o conditie necesara este utilizarea componentelor originale. Cumpararea pieselor de schimb pentru BMV este posibila in parcurile de dezmembrari, asa cum este si Dezmo (dezmo.ro), unde sunt vandute piese de schimb durabile si sigure, la preturi accesibile.