Detectorul de minciuni al poliției din Vrancea are nevoie de specialist psiholog

0
692

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea recrutează candidați în vederea participării la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române, pentru ocuparea prin încadrare directă a postului vacant de ofițer (psiholog) cu atribuții în domeniul detecției comportamentului simulat (poligraf).

Înscrierea candidaţilor se va face personal, indiferent de localitatea unde îşi are domiciliul candidatul, pe bază de cerere de înscriere conform Anexei nr. 1, la care se anexează documentele solicitate (dosarul de candidat în volum complet), depusă până la data de 23.10.2016, în perioada 19 -22.10.2016 în intervalul orar 10:00 – 15:00 și duminică 23.10.2016 în intervalul orar 09:00 – 12:00, la Serviciul resurse umane al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, cu sediul în municipiul Focşani, Str. Cezar Bolliac nr.12, jud. Vrancea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 2 posturi vacante de agenți de poliție existente în statul de organizare al unităţii, prin modalitatea încadrării directe a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, după cum urmează : agent I (electronist) și agent I (administrator de reţea).

Înscrierea candidaţilor se va face personal, indiferent de localitatea unde îşi are domiciliul candidatul, pe bază de cerere de înscriere conform Anexei nr. 1, la care se anexează documentele solicitate (dosarul de candidat în volum comple), depusă până la data de 23.10.2016, în perioada 19 -22.10.2016 în intervalul orar 10:00 – 15:00 și duminică 23.10.2016 în intervalul orar 09:00 – 12:00, la Serviciul resurse umane al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, cu sediul în municipiul Focşani, Str. Cezar Bolliac nr.12, jud. Vrancea.

Pentru conditii si calendarul desfasurarii concursurilor consultati pagina de internet: http://vn.politiaromana.ro Secţiunea carieră – Posturi scoase la concurs.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentLegea ”cumpărării de vechime”, publicată în Monitorul Oficial
Articolul următorA murit seniorul liberal Radu Cîmpeanu