Descindere a polițiștilor la o firmă care produce și comercializează produse chimice

0
349

În contextul activităților de prevenire, descoperire și combatere a ilegalităților economice specifice stării de urgență din contextul actual, polițiștii au efectuate verificări la o societate comercială de pe raza municipiului Focșani.

Astăzi, 27 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vrancea au efectuat împreună cu Garda de Mediu Vrancea și cu Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Vrancea verificări la un punct de lucru de producere, dar și în alte 4 puncte de desfacere ce aparțin unei societăți comerciale, cu obiect de activitate comert și fabricare de produse chimice. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au depistat 629 de bidoane a câte 1 litru cu dezinfectant (hipoclorit de sodiu concentrație < 5%) și 3618 ambalaje de 1 litru neutilizate, fără documente de proveniență.

În cauză, s-a dispus confiscarea bunurilor identificate în valoare totală de 2142 lei, fiind de asemenea aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 21.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 12/1990 și O.U.G. 28/1999. Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea va intensifica în această perioadă activitățile de prevenire, descoperire și de combatere a ilegalităților economice specifice. (IPJ Vrancea)