Deputatul Ion Ștefan: ”Veste bună, după luuungi așteptări, pentru Vrancea: A7 Focșani-Bacău, pregătiri pentru licitație!”

0
1884
CNAIR a anunțat astăzi că a fost aprobat Proiectul Tehnic pentru Focșani-Bacău. Acest tronson va avea 95,9 km, fiind format din 3 loturi:
1- Focșani-Domnești Târg, de 35,60 km;
2- Domnești Târg-Răcăciuni, de 38,78 km;
3- Răcăciuni-Bacău, de 21,52 km.
Construcția A7, Focșani-Bacău, este finanțată prin PNRR, având o valoare de aproape 9 miliarde de lei.
Câteva detalii tehnice cu ce construcții vor fi pe tronsonul de A7 care va lega municipiul reședință de județ din Vrancea de Bacău: 91 de poduri și pasaje, 3 Centre de Întreținere și Coordonare, 6 spații de servicii și 4 parcări. De asemenea, proiectul finanțat cu bani europeni are și o componentă verde, urmând a fi plantate 174 ha perdele forestiere. A7 trebuie finalizată pana în 2026!
De acum, urmează, cu forță, construcția propriu-zisă a drumului de mare viteză. Iată că proiectul de pe care am șters praful, în 2019, când guvernarea liberală Ludovic Orban a condus România, după ce proiectul A7 a zăcut în sertare, uitat de toate guvernele socialiste, acum va ajunge la construcție! Pentru a uni Moldova de Muntenia, pentru a dezvolta regiunea istorică a Moldovei și pentru a salva viețile celor care permanent sunt în pericol pe E85, cel mai periculos drum din țară! (Ion Ștefan, deputat Forța Dreptei Vrancea)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentProiectul Tehnic al Autostrăzii Focșani-Bacău, aprobat de CNAIR
Articolul următorVIDEO A fost inaugurat Punctul de lucru ISU Dumbrăveni