Deputatul Ion Ștefan le cere consilierilor locali PNL și USR să nu voteze majorarea tarifului de colectare a gunoiului menajer

0
897
Este de neînțeles și extrem de trist ceea ce face PNL în acest caz: primește beneficii să mănânce și gura lor, pe scumpirile puse în cârca focșănenilor!
Sper ca măcar în momentul votului să realizeze consilierii locali PNL Focșani că nu pentru un astfel de balet politic de doi bani au câștigat votul focșănenilor! Fac apel la conștiința liberalilor adevărați și la reprezentantele USR din CL Focșani să nu scumpească taxa pe gunoi plătită de cetățeni! Pentru că este de ajuns să se mânjească o singură dată de meteahna pesedistă care suge de la țâța bugetului local cu nesaț de ani de zile pentru a se deda la aceleași obiceiuri proaste și în detrimentul omului de rând!
Fac apel și la fostul meu coleg liberal Catalin Toma să pună pe primul plan interesul cetățenilor și nu calul troian pe care PSD îl plimbă pe la nasul PNL! La vot se vor vedea adevăratele caractere. (Ion Ștefan, deputat Forța Dreptei)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentTrei ansambluri auto, implicate într-un accident la ieșirea din Adjudu Vechi spre Homocea
Articolul următorPercheziții în România și Marea Britanie la membrii unei rețele de proxenetism și spălare de bani/ Printre victime se află și persoane din Vrancea