Deputatul Ion Ștefan a făcut plângere la Parchet și îl acuză pe consilierul județean PNL Cristi Bălosu de amenințare și distribuire de informații false / Consilierul PNL neagă acuzațiile

0
2424

Deputatul Forța Dreptei Vrancea, Ion Ștefan, a anunțat că a depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani. El susține că ar fi fost amenințat cu moartea, printr-un mesaj pe telefonul mobil, la sfârșitul anului trecut. De asemenea, deputatul vrâncean spune că i s-ar fi adus acuzații nefondate de trafic de influență, în mediul online, pe lângă șeful Serviciului Permise și Înmatriculare Vehicule. Ion Ștefan susține că ar fi mai multe persoane implicate în aceste atacuri la adresa sa, printre care și consilierul județean PNL Cristi Bălosu. ”Neg că aș fi făcut așa ceva (n.r. trafic de influență). Nu am avut nicio vizită, nicio implicare în a-l sprijini pe șeful Serviciului Permise și Înmatriculări. Nu am sunat pe nimeni pentru a face trafic de influență. Azi am înregistrat plângerea penală la Parchetul Focșani și cer organelor abilitate să verifice aceste acuzații de corupție. (…) Am primit un mesaj de amenințare cu moartea pe telefon pe data de 29 decembrie. În plângerea penală de la Parchetul Focșani am menționat persoanele și conturile false de pe Facebook.”, a spus deputatul Ion Ștefan, într-o conferință de presă.

De cealaltă parte, consilierul județean Cristi Bălosu neagă acuzațiile deputatului Ștefan, fost coleg de partid. ”Domnul Ion Ștefan a devenit irelevant politic și, în consecință, caută subiecte spectaculoase din categoria „senzațional” pentru a putea fi preluat de media. Eu sunt un biet consilier județean, vă dați seama cam la ce nivel de disperare politică a ajuns dacă se folosește de un conflict imaginar pe Facebook cu mine, doar să mai audă oamenii numele lui prin Focșani. Mi-e și rușine de rușinea lui să comentez așa ceva. În primă fază m-am amuzat când am auzit, după care m-am întristat puțin că e. totuși, păcat de el că a ajuns așa.”, ne-a declarat consilierul liberal.