luni, mai 27, 2024
AcasăPoliticaDeputatul de Vrancea Ionel Dancă (Forța Dreptei) vrea să candideze la șefia...

Deputatul de Vrancea Ionel Dancă (Forța Dreptei) vrea să candideze la șefia Consiliului Județean Ilfov

Preşedintele Forţa Dreptei Ilfov, Ionel Dancă, şi-a anunţat candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean Ilfov. Ionel Dancă este deputat de Vrancea, ales pe lista PNL la alegerile parlamentare din anul 2020. Ionel Dancă a fost unul dintre fondatorii Partidului Forța Dreptei, alături de Ludovic Orban, Ion Ștefan și alți parlamentari aleși pe listele PNL. Dancă a preluat conducerea organizației județene FD Ilfov și vrea să candideze la președinția CJ Ilfov. „Românii trebuie să ştie că există alternativă la pesedismul şi la populismul extremist. Alternativa suntem noi, alternativa este Forţa Dreptei, alternativa este cea a oamenilor cinstiţi şi liberi de statul controlat de mafia PSD – PNL. Cel puţin în judeţul Ilfov, ca şi în multe alte judeţe din ţară, suntem pregătiţi să intrăm în această luptă cu candidaţi care nu au venit în politică pentru funcţii, pentru interese personale. Sunt oameni disperaţi de situaţia în care se află localităţile lor, de calitatea slabă a vieţii din localitatea lor şi au venit în echipa noastră, în echipa Forţa Dreptei Ilfov cu gândul de a schimba ceva în comunitatea lor. (…) Eu, dragi colegi, cu susţinerea voastră în echipă, împreună, vă anunţ că voi candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Ilfov”, a spus Ionel Dancă, la conferinţa judeţeană a organizației FD Ilfov.

La adunarea membrilor din Forța Dreptei Ilfov a participa și președintele partidului, Ludovic Orban. „Anul 2024 este, practic, cel mai greu an politic şi electoral care a existat de la debutul democraţiei originale patronate de Iliescu, cozile de topor şi agenţii de influenţă ruşi şi de alianţa dintre nomenclatură şi fosta securitate, pentru că sunt toate alegerile în acelaşi an şi pentru că ceea ce se alege în acest an va influenţa evoluţia României nu pe următorii 4 sau 5 ani, cât durează un mandat, ci pe următorii 20 de ani, după părerea mea. Aici, sigur că putem fi spectatori sau putem să facem politică: mai facem o şedinţă, mai bem o cafea, să lăsăm lucrurile să se întâmple natural. Eu cred că n-avem voie să facem aşa ceva. Eu cred că în acest an trebuie să fim preocupaţi de comunitatea în care trăim, de judeţul în care trăim şi mai ales de ţară, pentru că, dacă nu schimbăm direcţia, lucrurile vor merge din rău în mai rău”, a declarat Ludovic Orban.

De precizat că mai mulți parlamentari ai Partidului Forța Dreptei vor să candideze la alegerile locale din acest an. Printre aceștia se numără și deputatul de Vrancea Ion Ștefan, care ar putea candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu