Delegare prelungită la șefia Judecătoriei Panciu / CSM a respins cererile de transfer ale unor judecători din Vrancea

0
760

Consiliul Superior al Magistraturii a luat, în ședința de joi, mai multe decizii legate de transferuri și numiri/ delegări pe posturi în cazul unor judecători din toată țara. Câteva decizii ale Secției pentru judecători a CSM au vizat și magistrați de la instanțele vrâncene. Una dintre ele a însemnat o prelungire de delegare în funcție. ”Prelungirea delegării doamnei judecător CIOBOTARU DANIELA în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Panciu, începând cu data de 18.11.2022, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.”, se menționează în hotărârea CSM.

Alte decizii ale Secției pentru judecători au făcut referire la cereri de transfer. Adelina Cîrmăceanu, magistrat la Judecătoria Panciu, solicitase transferul la una din următoarele instanțe: cele 6 judecătorii de sector din București, Judecătoria Bolintin Vale, Judecătoria Buftea sau Judecătoria Răcari. Secția pentru judecătoria nu a fost de acord cu nicio solicitare, respingând cererea magistratului de la instanța pănceană cu 6 voturi (alte 3 au fost nule). Roxana Aciubotăriței, magistrat la Judecătoria Adjud, solicitase transferul la Judecătoria Botoșani. CSM a respins această cerere, cu 7 voturi (2 nule). Nu este prima dată când o astfel de cerere din partea acestui magistrat este respinsă de CSM. De asemenea, cererea lui Ovidiu Iana, judecător la Tribunalul Buzău, de a se transfera la Tribunalul Vrancea, a fost respinsă de Consiliul Superior al Magistraturii (7 voturi pentru respingere, 2 nule).


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentProiect în dezbatere publică: salariul minim brut va fi de 3.000 lei/lună, de la 1 ianuarie 2023
Articolul următorVIDEO Focșăneanul Cristian Răileanu, 15 ani, își confirmă talentul și pregătirea la noua sa echipă din Olanda