De câteva luni, primarul Misăilă nu vrea să aprobe instalarea în Focșani a unui cort USR ”Fără penali în funcții publice”

0
13

Primarul Misăilă și funcționarii din subordinea acestuia interpretează legile după bunul plac. PSD-ALDE sunt consecvenți în ceea știu să facă cel mai bine: să „reducă democrația”. Aceeași atitudine feudală cu care PSD ne-a obișnuit, „pentru că pot”. Unde-i lege, nu-i tocmeală, dar nu și pentru administrația focșăneană, condusă de PSD-ALDE.

Deputatul USR Claudiu Nasui a cerut explicații printr-o scrisoare adresată primarului Misăilă, membrii USR considerând că acest refuz este un abuz împotriva libertăților civice. Primarul Misăilă a răspuns că nu știe câte cereri pentru aceste structuri autoportante au fost aprobate din anul 1990 până în prezent și că arhiva se păstrează doar 5 ani.

Primarul omite, însă, să răspundă și pentru cine au fost date avizele din ultimii 5 ani. Vă reamintim noi că structuri autoportante au fost amplasate pe domeniul public în utimii 5 ani, chiar dacă primarul Misăilă ”nu-și mai amintește”. Una dintre dovezile recente o reprezintă campania susținută de UNPR pentru Victor Ponta și, la o simplă căutare pe internet, pot fi găsite altele și mai vechi.

Domnule Primar Cristi Valentin Misăilă, USR Vrancea vă reamintește că aveți obligația să aplicați legea, indiferent de culoarea politică a solicitantului. Pentru lămurirea acestui refuz abuziv, după ce reaua voință a fost dovedită și de acest răspuns la scrisoarea deputatului USR Claudiu Năsui, USR Vrancea se va adresa în continuare justiției. (comunicat USR Vrancea)