De 1 iunie, DSP Vrancea recomandă: Nu vă jucați cu sănătatea dumneavoastră!

0
570

Ziua de 1 iunie nu reprezintă doar începutul verii și Ziua Copilului. Din fericire, începând cu această zi, câteva activități, interzise până acum, vor redeveni posibile. Prudența și responsabilitatea sunt definitorii pentru această perioadă, care, pentru mulți dintre noi, prin declararea zilei de 1 Iunie ca zi liberă, devine un week-end prelungit sau o minivacanță. Aceleași măsuri de precauție trebuie să existe și acum, în contextul pandemic în care ne aflăm și a instituirii stării de alertă din 15 mai, când a avut loc o relaxare graduală a măsurilor restrictive. Așadar, de la 1 iunie:

– se redeschid terasele. Este însă clar că aici e nevoie de unele măsuri foarte speciale și acestea vor fi comunicate. Mesele vor trebui să fie la cel puțin doi metri, vor putea să stea maximum patru persoane la o masă și, în acest fel, lucrurile vor fi sub control.

– se va putea merge la plajă, dar și aici e nevoie de păstrarea distanței de cel puțin doi metri între scaunele de plajă.

– va fi reluat transportul internațional, rutier și feroviar, în condiții de siguranță, de distanțare și de igienă.

– vor deveni posibile spectacolele în aer liber, cu un număr de până la maximum 500 de spectatori, însă aceștia vor trebui să fie așezați pe scaune, la distanțele care sunt impuse de regulile de distanțare, cu un control foarte strict la intrare și, evident, cu respectarea tuturor normelor de igienă.

–  deplasările în afara localității vor fi libere. Nu va mai fi nevoie de declarație pe proprie răspundere la deplasările cu mașina, pietonal sau cu bicicleta.

– se vor putea relua competițiile sportive dar numai  pentru sporturile care se practică afară, în aer liber și mai puțin sporturi de contact. Competițiile se vor desfășura în această etapă fără spectatori. (DSP Vrancea)Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentPoza de la Guvern, de ziua lui Orban, virală pe internet
Articolul următorMedicul Cristian Onia a donat plasmă de două ori după ce s-a vindecat de COVID-19