Curtea de Conturi i-a dat temă primarului Misăilă să recupereze banii de la focșănenii care nu-și plătesc facturile

0
459

La întâlnirea de marți, de la Primăria Focșani, dintre reprezentanții romilor din municipiu, autorități locale și facilitatorii ROMACT, care derulează un program în sprijinul comunității de romi, cel mai dezbătut subiect a fost cel al datoriilor pe care foarte multe familii le au la bugetul local.

Romii prezenți în sală i-au cerut primarului să nu le mai perceapă majorări și penalități de întârziere. Primarul Cristi Misăilă le-a promis că după alegeri va face demersuri personal la Guvern, pentru stingerea penalităților, dar că până atunci va trebui să respecte legea.

„La noi la Primărăie a venit Curtea de Conturi și ne-a spus foarte clar. Au făcut o situație cu cei care au debite mai mult de 1.000 de lei. Mi s-a spus că dacă nu reușesc să recuperez acele debite să aduc bani de acasă. Am în față o situație cu 107 familii care înregistrează datorii la bugetul local al municipiului Focșani de 9,5 miliarde de lei vechi. Sunt bani pe care Primăria Focșani, o parte din ei, i-a achitat la CUP, la CUP-Salubritate, la ENET și la Electrica. Sunt bani pe care noi i-am achitat din bugetul local, din banii tuturor focșănenilor, și pe care noi trebuie să-i recuperăm de la cei pe care nu i-au achitat. CUP-ul, ENET-ul și Electrica, dacă nu achităm aceste sume la termen,  ne percep majorări de întârziere și penalități”, a spus primarul Cristi Misăilă.Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentCum arată parcul tematic pe care Primăria Focșani îl vrea în parcarea Stadionului din Sud
Articolul următorVom ști de acasă care sunt prețurile la supermarketuri