Cursuri gratuite la Biblioteca Județeană pentru comunitatea vrânceană

0
514

Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea prin Centrul de Formare lansează oferta de toamnă pentru cursuri gratuite oferite copiilor, adolescenților, adulților și vârstnicilor. Cursurile și înscrierile se fac la sediul bibliotecii din strada Maior Gh. Sava, nr. 4, la telefon 0237 231161 sau completând acest formular online – https://goo.gl/forms/LISBp46KF5FQbhtg2.

Persoana de contact este trainerul bibliotecii, Margareta Tătăruș, care va și livra aceste cursuri.

Cursurile sunt următoarele:

 1. Dicție și intonație – Se adresează copiilor cu vârsta între 7 și 12 ani și se va desfășura pe parcursul a 6 întâlniri săptămânale. Fiecare întâlnire va avea 2 ore. Grupele vor fi alcătuite din 10 copii/adolescenți iar aceștia vor avea posibilitatea să descopere arta comunicării și să-și dezvolte abilitățile de comunicare, utilizând cartea și lectura potrivită. Vor învăța despre articulare, frazare, intonație, ritm și expresivitate pentru o comunicare veritabilă și de succes.
 2. Blogging – se adresează copiilor și adolescenților pe grupe de vârstă (10-14 ani și 15-18 ani) care au deja cunoștințe în utilizarea calculatorului și se va derula pe parcursul a 6 întâlniri săptămânale. Fiecare întâlnire va avea 2 ore. Grupele vor fi alcătuite din 8 copii/adolescenți care vor învăța să-și creeze un blog, să-l administreze, să creeze conținut cu accent pe scrierea creativă și să-l promoveze în mediul online.
 3. Public Speaking – se adresează copiilor, adolescenților și adulților, pe grupe de vârstă și se va derula timp de 6 întâlniri săptămânale. Fiecare întâlnire va avea 2 ore. Grupele vor fi alcătuite din 10-12 participanți și vor învăța despre elementele de bază ale discursului eficient, își vor dezvolta capacitatea de a stabili obiective clare în prezentare și își vor îmbunătăți stilul de prezentare pentru a stârni interesul publicului și a avea un discurs de succes.
 4. Dezvoltare personală pentru copii și adolescenți – se va derula pe grupe de vârstă: copii cu vârsta între 10 și 14 ani și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani. Cursul se va derula pe parcursul a 8 întâlniri săptămânale și fiecare întâlnire va avea 2 ore. Participanții își vor dezvolta abilități de leadership și lucru în echipă, de comunicare și dezvoltare a creativității, precum și de motivare și creștere a încrederii în sine.
 5. Inițiere în utilizarea calculatorului, internetului și a tabletelor sau telefoanelor mobile pentru adulți și vârstnici – se va derula pe parcursul a 8 întâlniri săptămânale și se adresează celor care sunt la început de drum în deslușirea tainelor calculatorului. Fiecare întâlnire va avea 2 ore.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentÎnșelăciune prin metoda DERATIZAREA: un pensionar din Focșani a fost lăsat fără 2600 de lei
Articolul următorSiegfried Mureșan: proiect de reducere a costurilor cu politicile europene, lansat la Comisia Europeană