Cum să prepari corect castanele coapte. Sfatul profesioniştilor

0
1847

Pentru că Piaţa Unirii e plină de castane comestibile, de la comercianţi, ne-a gândit că n-ar fi rău să ştiţi şi cum se prepară ele astfel încât să fie cât mai savuroase. Am ales sfaturile unui profesionist, celebrul master chef Adrian Hădean. Puneți castanele într-o tigaie antiaderentă, una cu găuri (cum e cea de față), una de fontă. Pune un capac peste ele pentru cinci-șase minute apoi ia capacul și întoarce-le.-poți să faci castane coapte în cuptor dar durează mai mult, cuptorul trebuie să fie bine încins și e nevoie să le stropești constant cu apă, altfel se usucă. Dacă ai un cuptor care coace cu aburi e perfect, dacă nu, mai bine pune și o tavă cu apă în cuptor când coci castanele. Restul, pe blogul celebrului Adrian Hădean, aici.

sursa foto adihadean.ro


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
  <script>
    googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
  </script>
</div></div>        </div>

        <footer>
            <!-- post pagination -->            <!-- review -->
            <div class=
Articolul precedentAutocar cu pelerini la Sf. Parascheva, răsturnat în Vrancea
Articolul următorVIDEO CU IMPACT EMOTIONAL Atentat terorist la Ankara! Acum 2 ore!