AcasăActualitateCum să prepari corect castanele coapte. Sfatul profesioniştilor

Cum să prepari corect castanele coapte. Sfatul profesioniştilor

Pentru că Piaţa Unirii e plină de castane comestibile, de la comercianţi, ne-a gândit că n-ar fi rău să ştiţi şi cum se prepară ele astfel încât să fie cât mai savuroase. Am ales sfaturile unui profesionist, celebrul master chef Adrian Hădean. Puneți castanele într-o tigaie antiaderentă, una cu găuri (cum e cea de față), una de fontă. Pune un capac peste ele pentru cinci-șase minute apoi ia capacul și întoarce-le.-poți să faci castane coapte în cuptor dar durează mai mult, cuptorul trebuie să fie bine încins și e nevoie să le stropești constant cu apă, altfel se usucă. Dacă ai un cuptor care coace cu aburi e perfect, dacă nu, mai bine pune și o tavă cu apă în cuptor când coci castanele. Restul, pe blogul celebrului Adrian Hădean, aici.

sursa foto adihadean.ro

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Krystea Norocel Krysty pe Ape tulburi în Primăria Focșani
Serban Laurentiu Margelus pe Whiskey cu preţ redus vândut de fisc
Camelia Hristea pe Oprea, demisia!
Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu