miercuri, iunie 19, 2024
AcasăSocietateCum amenința bărbatul din Clipicești că se sinucide și cum au acționat...

Cum amenința bărbatul din Clipicești că se sinucide și cum au acționat forțele MAI

Forțele de ordine din Vrancea au intervenit la timp pentru salvarea unui bărbat care încerca să-și pună capăt zilelor.

La data de 20 mai 2023, ora 05.38, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, din comunaȚifești, cu privire la faptul că intenționează să se sinucidă prin spânzurare.
Operatorii 112 au stat de vorbă cu apelantul până la intervenția echipajelor de intervenție. La fața locului au intervenit imediat polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu, Poliției Orașului Panciu, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, precum și jandarmi și pompieri.

Bărbatul s-a închis singur în locuință și avea asupra sa o butelie, un topor și un cuțit, cu privire la care amenința că le va folosi. În urma discuțiilor purtate de către negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea cu bărbatul în cauză, s-a reușit detensionarea situației și scoaterea din imobil a acestuia. Ulterior, bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a fost preluat de către lucrătorii din cadrul S.A.J. Vrancea și internat la o secție medicală. (IPJ Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu