Cultură de canabis la Gura Caliței

0
612

La data de 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au desfăşurat două percheziţii în județele Vrancea şi Ilfov. În urma activităților desfășurate, la un imobil, din comuna Gura Caliţei, județul Vrancea, a fost găsită o cultura indoor de cannabis cu 25 plante, în diferite stadii de dezvoltare, o instalaţie artificială pentru cultivarea plantelor de cannabis, resturi vegetale şi cantare electronice folosite la porţionarea mărfii. De asemenea, polițiștii au mai găsit 10 grame fragmente vegetale într-un autoturism folosit de un bărbat de 32 ani, din județul Ilfov.
La sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea au fost conduse, cu mandat de aducere, pentru cercetări, două persoane.
Față de bărbatul de 32 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Vrancea cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri.
Totodată, s-a mai dispus instituirea sechestrului asigurator asupra unui autoturism folosit de bărbatul reținut, în acest autoturism fiind găsite și resturile vegetale. (IPJ Vrancea)