joi, mai 30, 2024
AcasăELECTORALCu liberalul Răzvan Pascu primar, comuna Măicănești a început să cunoască adevărata...

Cu liberalul Răzvan Pascu primar, comuna Măicănești a început să cunoască adevărata modernizare / Sprijinirea tinerilor, printre obiectivele prioritare din programul electoral al lui Răzvan Pascu

Paradoxal, unele comune din Vrancea au avut o soartă incredibilă, cu primari care nu au făcut nimic, însă au fost realeși de fiecare dată, pentru multe mandate. A fost nevoie, la Măicănești, de candidatura fermă a liberalului Răzvan Pascu, în anul 2020, pentru ca locuitorii comunei să constate că se pot face atât de multe când ești serios și muncitor. Preocuparea principală a administraţiei publice locale a comunei Măicănești, în ultimii 4 ani, a fost gestionarea eficientă a resurselor bugetare şi asigurarea bunăstării cetăţenilor. Unul din obiectivele urmărite de echipa Primăriei Comunei Măicănești a fost acela de a crea o administraţie publică locală eficientă în folosul cetăţeanului, de a contribui la dezvoltarea comunei într-un mod echilibrat, gestionând eficient bugetul, ca urmare a identificării corecte a nevoilor şi priorităţilor comunităţii.

”Funcția de primar am preluat-o la sfârșitul lunii octombrie 2020, cu dorința și determinarea de a realiza proiectele prevăzute în programul electoral, în principal modernizarea drumurilor, modernizarea rețelei de iluminat public stradal, investiții în Școala Gimnazială Măicănești etc. Cu toții suntem conștienți că nu se poate realiza nimic spectaculos „peste noapte”, dar cu o abordare constructivă și cu decizii înțelepte am pus bazele unei dezvoltări durabile a comunei”, a precizat Răzvan Pascu. Acesta a adăugat că dorește ca în următorul mandat să continue proiectele de asfaltare, să rezolve problemele sociale ale comunității, dar și să se îngrijească de bătrâni și de persoanele nevoiașe. ”Mai vreau să ofer tinerilor ajutor în demararea unor afaceri, să reduc mai mult cheltuielile primăriei cu energia electrică și să organizez la Măicănești evenimente prin care numele comunei să fie recunoscut la nivel național”, a încheiat Răzvan Pascu.

Lista investițiilor finalizate și a celor aflate în curs de execuție la Măicănești este impresionantă. Lucrări și proiecte finalizate (cele mai importante): lucrări de reparații curente la corpul C3 al Școlii Gimnaziale din Măicănești, lucrări de modernizare iluminat public, amenajarea Grupei cu Program Prelungit în cadrul Grădinițe, modernizarea drumului comunal de la Stupina, amenajarea zonei de recreere cu loc de joacă pentru copii, în satul Rîmniceni, construire trotuare lângă DJ 204 B, reabilitare stație și fântâni sat Tătaru, lucrări de reparații Remiza PSI Pompieri, totemuri intrare în localitate și indicatorre intrare în sate, sistem de supraveghere video, lucrări de pietruire a drumurilor locale, realizare monument funerar Iorgu Măicănescu, reabilitarea și modernizarea Monumentului Eroilor (1877-1878), Zonei Parcului Public și căii de acces din Centrul Civic al Comunei Măicănești.

În ceea ce privește proiectele aflate în implementare, acestea au o valoare de 39 de milioane de lei: Modernizarea sistemului de iluminat public stradal, Modernizare drumuri locale, comuna Măicănești – 2,41 km, Modernizare drumuri de interes local, comuna Măicănești – 7,35 km, Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, Dotarea cu microbuz electric, marca IVECO 19+1 și stații de încărcare auto, Modernizare drumuri de interes local etapa a III-a, în satele Tătaru, Stupina și Râmniceni, Modernizare drumuri de interes local, sat Râmniceni, Înființare centrală fotovoltaică și construirea unor piste de biciclete.

Lista PNL pentru Consiliul Local Măicănești: Pascu Răzvan- Adrian, Pascu Nicu, Leica Adrian, Matei Cătălin – Daniel, Vasilache Liliana- Nicoleta, Matei B. Gheorghe, Neagu Dragoș- Lucian, Boldeanu Lenuța, Manea Camelia, Neagu Costel, Vlad Maricel, Moldoveanu Remus – Adelin, Ifrim Titi, Matei Marian, Buturugă Maria, Băltăreț Vasile, Istudor Cătălina.

(Material realizat de SC King News 24 SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar 21240015)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu