joi, iunie 13, 2024
AcasăSportCSM Focșani 2007, la începutul noului sezon de fotbal: Multe speranțe, puține...

CSM Focșani 2007, la începutul noului sezon de fotbal: Multe speranțe, puține certitudini

Noua conducere a echipei de fotbal CSM Focșani 2007 a prezentat astăzi obiectivele pentru sezonul 2023-2024. Au fost prezenți președintele executiv Costel Lazăr, antrenorul principal Octavian Grigore, antrenorul secund Adrian Senin, antrenorul cu portarii Gabriel Lazăr. Cu o zi înainte de primul meci oficial al sezonului, echipa focșăneană nu are lotul de jucători definitivat. Staful echipei susține că a adus mulți jucători din afara județului pentru că nu a existat un nucleu fotbalistic local.

”Este adevărat că am început pregătirile foarte târziu. Mi-aș fi dorit să găsim un nucleu de jucători localnici, însă nu am găsit decât foarte puțini, majoritatea juniori. Am fost obligați să căutăm soluții și suntem în căutări în continuare. Trebuie să formăm un grup pentru că deocamdată suntem eterogeni. Răspunderea este a tuturor, nu a unei singure persoane. Cred că am făcut alegeri bune. Nu tot ce am adus va rămâne, rămâne cine face performanță”, a declarat președintele executiv al Secției de Fotbal, Costel Lazăr.

”Peste noapte nu se poate face nimic bun. Este nevoie de timp și de muncă. Nu pot să vă spun un 11 clar și definit. Acum suntem în proces de formare a unui lot și a unei echipe. În meciurile de pregătire, toți jucătorii au avut minute de joc. Ca să facem o echipă nu trebuie să ne uităm la buletin”, a explicat și antrenorul principal Octavian Grigore.

Cu toate acestea, obiectivele echipei rămân îndrăznețe, conform declarațiilor oficialilor.

”Obiectivele acestui sezon sunt: formarea unei echipe competitive, calificarea în play-off, locurile 1/2. Ne dorim cu toții să abordăm promovarea în Liga a II-a, eu sunt încrezător”, a subliniat Costel Lazăr.

CSM Focșani debutează mâine seară, de la ora 18.00, pe teren propriu. Echipa Focșaniului va întâlni una dintre cele mai bune și omogene echipe din sezonul trecut din Seria a II-a a Ligii a III: CSM Râm. Sărat. Accesul spectatorilor la această prima partidă a sezonului va fi gratuit.

De precizat că echipa focșăneană va juca toate meciurile de pe teren propriu în zilele de vineri.

 

 


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu