CSM Focșani 2007 a jucat primul meci de pregătire din această vară

0
1118
CSM Focșani 2007 a jucat, astăzi, primul meci de verificare înainte de începerea sezonului 2023-2024 al Ligii 3 la fotbal. Echipa focșăneană, cu un staff tehnic nou și cu un lot mult schimbat față de sezonul trecut, a jucat în deplasare, cu CSM Râmnicu Sărat. Antrenorii echipei focșănene au rulat, pe parcursul meciului, toți jucătorii avuți la dispoziție. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde.
În perioada 24-31 iulie, echipa focșăneană va fi în cantonament la Poiana Stampei (Vatra Dornei). După acest cantonament, urmează două meciuri: pe 2 august, în Cupa României; pe 4 august, meci de pregătire cu Rapid Brodoc. Între timp, staff-ul tehnic va definitiva lotul de jucători cu care se va începe campionatul. Prima etapă a noului sezon va fi pe 26 august.
Reamintim că echipa de fotbal CSM Focșani 2007 are o nouă conducere, cu experiență de prima ligă: președinte executiv – Costel Lazăr, fost fotbalist de prima divizie și fost președinte la Petrolul Ploiești și Astra Giurgiu; antrenor principal – Octavian Grigore, fost fotbalist emblematic al echipei Petrolul Ploiești (cele mai multe prezențe în tricoul echipei ploieștene în prima divizie și locul 11 din top 300 jucători cu meciuri disputate în prima ligă a României); antrenor secund – Adrian Senin, fost jucător la Farul Constanța, FC Brașov și Unirea Urziceni, ex-antrenor secund la Politehnica Iași, nou promovată în Liga 1. Obiectivul echipei focșănene este promovarea în Liga 2.