Creșa Nr. 7 din Focșani se mută pe Strada Alecu Sihleanu

0
1304

În ultimele luni ale anului trecut, Creșa Nr. 7 din Focșani a intrat într-un amplu proces de reabilitare, modernizare și echipare a infrastructurii educaționale. Proiectul este implementat de Primăria Focșani, fiind finanțat din fonduri europene. Conform termenilor contractuali, execuția lucrărilor se va finaliza în luna august a.c., astfel încât, la încheierea acestora, copiii, dar și personalul încadrat aici, să se poată bucura de un confort sporit.
Până atunci însă, ca urmare a stadiului avansat al lucrărilor, activitatea a fost relocată într-un alt spațiu corespunzător. Astfel, începând cu data de 26 ianuarie 2023, Creșa Nr. 7 Focșani își va relua activitatea în locația situată pe Strada Alecu Sihleanu Nr. 6, la etajul 2. Spațiul este amenajat pentru a putea îndeplini toate condițiile necesare pentru desfășurarea activității în mod optim. (sursa: Primăria Focșani)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentUnitățile poștale vor fi deschise luni, 23 ianuarie
Articolul următorAmbasadorul Franței în România participă la simpozionul dedicat Unirii Principatelor Române, la Muzeul Unirii din Focșani