Corul Parohiei Irești a început de sâmbătă seară seria concertelor în Franța

0
1036
Membrii Corului Parohiei Irești au ajuns în Franța, unde susțin mai multe concerte dedicate Zilei Naționale a României. Copiii și tinerii din Irești, comuna Vidra, însoțiți de preotul Ionel Miron, au mers în Franța la invitația Parohiei Ortodoxe Sfântul Nectarie și Sfântul Martin din orașul Tours. Primul spectacol l-au avut sâmbătă seară, în Parohia Bisericii Sfântul Spiridon din orașul Aulnay-sous-Bois-Paris. Enoriașii au fost impresionați de evoluția și cântecele tinerilor vrânceni și au cântat împreună cu ei. ”Românii prezenți la Aulnay-sous-Bois-Paris au rezonat într-un mod copleșitor, arătând și prin aceasta că își iubesc Țara, chiar dacă se află la mii de kilometri distanță. Programul Corului Parohiei Irești va continua în Franța, după cum urmează:
-Duminică 4 decembrie, după Sfânta Liturghie, va susține un program specific de Ziua Națională a României la Tours, la Parohia Ortodoxă Sfântul Nectarie din Eghina și Sfântul Martin din Tours
-Duminică 4 decembrie, după orele 18.00, în cadrul evenimentului organizat de Nepsis, va susține un program de colinde.”, au anunțat reprezentanții Corului Parohiei Irești.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentCN de tir sportiv juniori: 5 medalii de aur, 2 de argint și 1 de bronz pentru sportivii focșăneni
Articolul următorPe scurt