Cornel Noană, director CN Unirea: semnarea contractului de execuție a Centrului de științe aplicate, ”minunat cadou la împlinirea a 157 de ani de existență a CNU”

0
720
Astăzi, 19.01.2023, a fost semnat la sediul Companiei Naționale de Investiții contractul de efectuare a lucrărilor de proiectare și execuție pentru Centrul de științe aplicate de la CNU, estimat la o valoare de aproximativ 25.000.000 ron. Din anul 1901, când au fost inaugurate cele 3 corpuri de clădire existente și acum (Casa directorului, Casa secretarului, Corpul principal), Liceul Unirea nu a mai fost beneficiarul unor cadouri atât de consistente!
Unic in România și nu numai, proiectul prevede relocarea și modernizarea bibliotecii în spațiul reabilitat al vechii săli de sport, construirea unei clădiri pe 4 niveluri, unde vor fi asigurate spațiile și dotările aferente pentru 3 laboratoare de informatică, 2 de fizică, 2 de biologie, 2 de chimie, 2 de robotică, un laborator de astronomie și astrofizica, un centru modern de multiplicare (cu imprimante 3D performante și o minitipografie), un centru multimedia și o sală multifuncțională…
Cel mai ambițios proiect de infrastructură școlară din România va fi locul în care vor deveni priorități interdisciplinaritatea și aplicarea noțiunilor teoretice dobândite! Minunat cadou la împlinirea a 157 de ani de existență, consecință firească a contribuțiilor elevilor și profesorilor uniriști la dezvoltarea culturală și științifică a României de ieri, de azi și, mai ales, de mâine!
La mulți ani, Unirea, meriți tot ceea ce ți se întâmplă! (prof. Cornel Noană, director Colegiul Național UNIREA Focșani)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentAproape 1.000 de locuri de muncă vacante în Europa, majoritatea în Irlanda
Articolul următorULTIMA ORĂ Accident cu o căruță, pe drumul spre Mândrești