Copil de șapte ani, căutat de polițiști. Alți doi minori au plecat de acasă

0
949

Vineri, 10 martie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au identificat o minoră, de 16 ani, a cărei plecare voluntară fusese sesizată la data de 8 martie a.c. Minora plecase voluntar din cadrul unui modul familial și a fost identificată de polițiști în comuna Sihlea, fiind condusă și încredințată personalului din cadrul  Centrului de Primire în Regim de Urgență – D.G.A.S.P.C. Vrancea.

Sâmbătă, 11 martie, ora 17.44, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că, în jurul orei 12.30, fiul său minor, în vârstă de 11 ani, a plecat de la domiciliu și nu a revenit. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat minorul într-un parc din municipiul Focșani, împreună cu mai mulți colegi de clasă, acesta fiind în afara oricărui pericol.

Minorul a fost încredințat mamei, nefiind victima niciunei infracțiuni.

Astăzi, 13 martie, ora 15.34, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că, în jurul orei 14.50, și-a condus fiul minor, în vârstă de 7 ani, în municipiul Focșani, pentru a participa la un curs, iar la aproximativ 30 minute, aceasta a fost anunțată de către profesor că minorul nu a ajuns la curs. Echipajele de poliție aflate în teren au fost imediat mobilizate pentru găsirea minorului care nu avea asupra sa telefon mobil. În timpul căutărilor, la scurt timp de la sesizare, copilul a fost găsit teafăr, pe Calea Munteniei, în timp ce se îndrepta către domiciliul din comuna Golești. Mulțumim pe acestă cale domnului Gabriel, în vârstă de 32 ani care, aflându-se în trafic, a observat minorul deplasându-se pe marginea părții carosabile și a sunat la 112. (IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentA încălcat ordinul de protecție și este cercetat pentru violare de domiciliu
Articolul următorȘofer, depistat la volan cu alcoolemie de 1,21 la mie. Ce alte abateri rutiere au mai fost găsite pe drumurile publice