joi, iulie 18, 2024
AcasăAdjudCopil de 2 ani, rămas încuiat în casă, salvat de pompieri

Copil de 2 ani, rămas încuiat în casă, salvat de pompieri

O peripeție se putea transforma în clipe de coșmar pentru o familie din Adjud. Chiar dacă de multe ori avem impresia că nimic rău nu se poate întâmpla, un moment de neatenție este suficient pentru ca viața celor mici să fie pusă în pericol. De aceea, copiii trebuie supravegheați în permanență!

Un apel primit astăzi, la numărul unic 112, în jurul orei 14:00, semnala că un copil de 2 ani a rămas singur în locuință, după ce ușa apartamentului s-a blocat, iar persoana adultă care avea grijă de el nu mai putea pătrunde în interior. În cel mai scurt timp, spre locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud, cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pompierii au acționat cu autoscara și au pătruns printr-o fereastră în interiorul apartamentului, situat la etajul al treilea. Copilul nu a avut nevoie de asistență medicală, acesta fiind preluat de mamă, care venise de urgență la domiciliu. (ISU Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu