joi, iulie 18, 2024
AcasăSportCopiii s-au bucurat de fotbal la Homocea

Copiii s-au bucurat de fotbal la Homocea

Comuna Homocea a găzduit cea de-a treia etapă a proiectului de responsabilitate socială ”Un viitor mai sigur, să fim mai buni”. Proiectul se adresează copiilor din mediul rural și are ca obiective promovarea sportului, a fotbalului în special, a spiritului de competiție, a fair-play-ului, a spiritului de echipă. Manifestarea este organizată de Asociația Județeană de Fotbal, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul de Poliție Județean și Inspectoratul Școlar Județean.

fotbal 1Turneul de la Homocea a reunit echipe de fotbal ale școlilor din comunele din nordul județului: Homocea, Ruginești, Păunești, Pufești, Ploscuțeni, Boghești, Corbița și Tănăsoaia. Etapa a fost câștigată de echipa școlii din Pufești. Locul secund i-a revenit echipei școlii din Ploscuțeni iar locul al treilea a fost adjudecat de echipa școlii din Păunești. Organizatorii au acordat și premii speciale: golgeteri au fost Ciprian Manea, din Ruginești, și Emilian Păncescu, din Ploscuțeni, cel mai tehnic jucător a fost desemnat Marius Staicu, din Tănăsoaia, iar cei mai buni portari au fost Ionuț Toboșaru, din Homocea, și Denis Crînceanu, din Tănăsoaia.

fotbal 2Echipa școlii din Pufești va participa la turneul final, care va avea loc în luna iunie, la Focșani. Următoarea etapă va fi găzduită de comuna Golești. Copiii, părinții, profesorii și ceilalți participanți la turneul de la Homocea au admirat și o expoziție a polițiștilor vrânceni, cu mașini și echipamente de intervenție, armament și un câine lup.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu