Copiii ocrotiți la Centrul Dumbrăveni au participat, alături de motocicliști, la ridicarea unei cabane în județul Argeș

0
403

Vineri, 29 iulie 2022, la Nucșoara, jud. Argeș, opt copii ocrotiți în cadrul M.F. Dumbrăveni, structură din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea, s-au alăturat campaniei Bikers For Humanity. În cadrul acestei tabere, obiectivul celor de la Bikers For Humanity este de a construi o cabană cu living, bucătărie, băi și spații de dormit, dar, poate cel mai important aspect este faptul că această cabană va îngloba un observator astronomic.

În 2022, Bikers For Humanity s-a alăturat demersurilor inițiate de către Asociația Casa Bună și Valeriu Nicolae de a construi la Nucșoara, jud. Argeș, o tabără pentru cei aproximativ 400 de copii, aflați în grija celor de la Casa Bună. Doamna Andreea Costin, coordonatoarea Modulului Familial Dumbrăveni, și-a dorit foarte mult să implice copiii ocrotiți aici, în acest proiect. Astfel, cu sprijinul conducerii DGASPC Vrancea, a fost posibilă concretizarea acestui lucru. Copiii au avut posibilitatea de a interacționa cu oameni minunați și de a descoperi bucuria de face parte dintr-o echipă frumoasă cu viziuni mărețe. Astfel, după experiența trăită pe șantier, în care au muncit cot la cot cu toți ceilalți participanți, micii voluntari au văzut rezultatele muncii lor și au acum satisfacția că efortul lor va face o diferență. Participarea lor în această tabără, precum și entuziasmul și energia de aici au transformat această experiență într-una de neuitat.

Implicarea activă în viața comunităților, responsabilizarea socială și consolidarea unei perspective realiste asupra problemelor cotidiene sunt câteva din obiectivele pe care dorim să le îndeplinim prin astfel de activități. Să încercăm cu toții să devenim și mai buni, mai atenți, mai implicați, mai responsabili față persoanele din jurul nostru și față de mediul ce ne înconjoară, modelând astfel caracterele tinerei generații! (DGASPC Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentVrânceanul Marian Pătrașcu a revenit la conducerea Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava
Articolul următorGuvernul va fi dat în judecată dacă nu organizează alegeri locale anticipate/ Comuna Tănăsoaia, printre localitățile conduse de primari interimari