Consiliul Județean al Elevilor Vrancea: „Dar din Dar se face Rai” – ediția a II a

0
118

„Fii și tu Moș Crăciun pentru o zi!”
„Dar din dar se face rai”, spune un vechi proverb românesc. Ceea ce înseamnă că vei primi bine, dacă vei oferi bine, vei avea parte de bucurie dacă vei bucura pe cineva și vei fi mulțumit, dacă mulțumești; iar toate acestea te vor duce în Rai.
Despre semnificația acestor cuvinte erau conștienți și membrii Consiliului Județean al Elevilor, însă astăzi, 22.12.2016, au avut ocazia să o simtă din plin. Astfel, cu ocazia sărbătorilor de iarnă și a tradițiilor care se păstrează vii în toată lumea, s-a implementat pentru a doua oară consecutiv proiectul „Dar din dar se face rai” care și-a propus să provoace căldură în sufletele unor copii fără posibilități și zâmbete pe chipurile lor. Aceștia și-au exprimat dorințele sub forma unor scrisori, pe care le-au trimis Moșului.
Echipa CJE s-a mobilizat și cu multă răbdare și entuziasm, a reușit să împartă scrisorile tuturor celor care și-au propus să facă o bucurie unui copil. Nu a fost ușor, însă scopul final a fost mult mai puternic decât oboseala sau stresul acumulat în timpul acestor zile de muncă intensă. Într-un final, Moș Crăciun a venit astăzi pentru zeci de copii din satul Nănești, aducându-le ceea ce și-au dorit. Satisfacția acestora a reprezentat pentru membrii consiliului un semn pentru ca aceste gesturi de caritate să continue și în viitor, bucurând tot mai multe persoane.
Pentru că fără ajutorul voluntarilor, donatorilor și a celor care au participat la spectacolul de Crăciun acest proiect nu ar fi fost posibil, Consiliul Județean al Elevilor ține să le mulțumească tuturor pentru contribuția adusă. Sărbători fericite!
Consiliul Județean al Elevilor Vrancea