Consilierii personali ai primarului Misăilă, angajați pe rând în Primăria Focșani

0
43

Un nou consilier personal al primarului Cristi Misăilă este pe cale să devină angajat al Primăriei Focşani, după ce a promovat proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector clasa I, gradul superior.

Este vorba despre Marius Lică Manoliu, membru şi în organizaţia de tineret a PSD, acesta fiind totodată şi membru în consiliul de administraţie al societăţii de termoficare ENET, funcţie de asemenea retribuită. Este al treilea consilier personal al primarului Cristi Misăilă care intră în rândul funcţionarilor instituţiei pe care edilul o păstoreşte.

Primul consilier pe care Misăilă l-a angajat la cabinetul său a fost Dan Grigoraş, un funcţionar al Consiliului Judeţean care l-a ajutat pe edil în campania electorală. Acesta s-a transferat definitiv la Primăria Focşani, iar în prezent deţine un post de director executiv la Direcţia relaţii interne şi internaţionale.

Tot la cabinetul primarului a fost angajată şi Irina Necoară, pe care însă după puţin timp edilul a promovat-o în rândul funcţionarilor publici, tot ca inspector.

Cel mai probabil, dacă va promova examenul pentru această funcţie, după proba de interviu, Marius Manoliu ar putea fi înlocuit de un alt consilier personal.

În prezent, la cabinetul primarului Misăilă lucrează Marilena Şerbănuţ, tot membră a PSD, în trecut voluntar al Bibliotecii Judeţene, care are rolul de comunicator al Primăriei Focşani, Ana Maria Iamandei, dar şi Vasile Isticioaia, fost ofiţer ISU.