Concert simfonic la Ateneul Popular

0
57

Avem bucuria de a vă invita să luaţi parte la concertul simfonic al Orchestrei de Cameră UNIREA, din 20 noiembrie, cu începere de la ora 19:00, intitulat „A Smart Symphonic Concert„, făcându-se referire la lucrările de scurtă durată ce sunt cuprinse în program, dar și la sclipirile geniale ce se regăsesc în fiecare dintre ele. Acestea sunt: Amurg de Toamnă a mai puţin cunoscutului compozitor român Alfred Alessandrescu, dar care reprezintă un reper în istoria muzicală a sec.XX, Divertisment K.136, Adagio și Fugă K.546 cât şi binecunoscuta Mică Serenadă K.525, toate aceste trei lucrări aparţinând geniului vienez  Wolfgang Amadeus Mozart.  Concertul se va încheia cu simfonia nr.10 (una din simfoniile de tinereţe) de Felix Mendelsshon Bartholdy. Conducerea muzicală aparţine lui Vincent GRUGER.

Bilete la Agentia Ateneului Popular la pretul de 30 lei si 20 lei – redus. Se mai pot procura si abonamente pentru perioada noiembrie – decembrie la pretul de 60 lei.

Următorul concert va fi tradiţionalul Concert de Crăciun din 18 decembrie (solisti invitati: Irina Iordăchescu – soprană şi Mario Vasiliu – tenor), iar preţul unui bilet va fi 50 lei şi 30 lei – redus. (sursa: Ateneul Popular ”Mr. Gh. Pastia”)