Concert Laura Bretan, duminică, la Focșani

0
1290
Talentat cântăreață româno-americană Laura Bretan va concerta, duminică, pe scena Teatrului Municipal Focșani. Laura Bretan va fi acompaniată de pianistul argentinian Mariano Castro. ”Laura Bretan este un artist complet, cu un palmares bogat și o carieră spectaculoasă, iar prezența ei pe scena Municipalului Focșănean este prilej de mare bucurie.”, au transmis reprezentanții Teatrului „Mr. Gh. Pastia”. Recitalul Laurei Bretan va începe la ora 19:00. Prețul unui bilet este de 100 de lei. Informații și rezervări: 0731 021 769.
Laura Bretan s-a născut la Chicago, acum 20 de ani. A început să cânte de la vârsta de 4 ani, în biserică. Vocea sa a impresionat pe toată lumea, de la artiști, muzicieni și până la simpli spectatori. A susținut, deja, nenumărate concerte și recitaluri în multe state ale lumii, unele alături de artiști consacrați la nivel internațional.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentDouă posturi vacante la SGA Vrancea
Articolul următorSenatorul vrâncean Angel Tîlvăr, ales președinte al Delegației permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO