Concert extraordinar de Crăciun, la Focșani, cu o celebră orchestră din Italia. De azi se pot cumpăra bilete

0
227
Teatrul Municipal ”Mr. Gh. Pastia” Focșani anunță un concert extraordinar înainte de Crăciun. Orchestra di Teatro D`Opera Italiana, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa, va concerta pe scena focșăneană. Alături de membrii acestei orchestre se vor afla și artiștii de la Orchestra Operei VOX. Este pentru prima dată când artiști instrumentiști din două orchestre de prim rang din Europa vin împreună în fața publicului din România, pentru a oferi experiențe muzicale unice.
Conducerea muzicală a spectacolului de la Focșani va fi asigurată de tânărul dirijor și solist violinist Bogdan Costache. Astfel, soliștii și instrumentiștii vienezi, italieni, germani, vor evolua sub bagheta unuia dintre cei mai talentați conducători de orchestră ai tinerei generații, născut în România. ”Membrilor orchestrei li se adaugă Ansamblul de Balet al Operei VOX, cu momentele mult așteptate de valsuri, polci, can-can, într-o coregrafie efervescentă și antrenantă, astfel încât veți fi poftiți la dans de însăși orchestrele noastre și balerinii noștri, prin celebrul “Alles Walzer!” Frumoasele Colinde și Cântece de Crăciun vor străluci și prin vocile Corului Operei VOX. Atmosfera și spiritul vienez vă vor cuceri încă de la intrarea în sala de spectacol și vă vor rămâne în suflet ca o amintire vie pentru Crăciunul și Anul Nou ce vor urma. Dacă nu puteți ajunge la concertele de Crăciun și Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez în orașul dumneavoastră, prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman și multe, multe alte surprize muzicale și coregrafice.”, au transmis organizatorii evenimentului.
Concertul extraordinar de Crăciun Regal Vienez va avea loc pe 13 decembrie, la Teatrul Municipal Focșani. Prețul unui bilet este de 170 de lei. Biletele se pot procura de la Agenția Teatrală începând de astăzi. Informații și rezervări, la numărul de telefon 0731 021 769.