Comunele Ploscuțeni, Ruginești și Vintileasca, în zona roșie a infectării cu COVID-19

0
469
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării cu COVID-19 în județ, valabile pentru ziua de 13 ianuarie 2022. Rata de infectare pentru Vrancea are valoarea de 0,96‰, în creștere (367 persoane infectate).
În cele două municipii ale județului, valorile ratei de infectare sunt: Focșani – 1,19 în creștere, Adjud – 2,58 în creștere.
Localitățile cu rata de infectare peste 3,00‰: Ploscuțeni – 3,75 în stagnare, Ruginești – 4,10 în creștere, Vintileasca – 3,20 în stagnare.
Localitățile cu rata de infectare peste 1,50‰ (până la 3‰): Biliești – 2,04 în stagnare, Cotești – 1,65 în creștere, Homocea – 2,03 în stagnare, Sihlea – 2,51 în creștere, Suraia – 1,52 în creștere.
Localitățile cu rata de infectare 0‰: Bălești, Bârsești, Bolotești, Broșteni, Câmpuri, Corbița, Dumitrești, Fitionești, Garoafa, Gura Caliței, Jitia, Movilița, Nănești, Năruja, Negrilești, Nereju, Obrejița, Paltin, Păulești, Răcoasa, Valea Sării, Vrâncioaia. Detalii cu incidența pe localități:
DSP Vrancea recomandă în continuare vaccinarea împotriva COVID-19, cetățenii să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse, în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. (sursa: DSP Vrancea)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentIntensificări de vânt în următoarele zile, în special la munte
Articolul următorSurse: două propuneri în PNL pentru Ministerul Digitalizării