Comuna Tulnici sub administrație liberală: progres și modernizare. Primarul Aurel Boțu candidează pentru al doilea mandat

0
160
În urmă cu 4 ani, comuna Tulnici a intrat într-o zodie norocoasă. Primarul liberal Aurel Boțu, echipa de consilieri și angajații primăriei au reușit să dea un suflu nou localității. Administrația locală a demarat și a finalizat multe proiecte destinate modernizării comunei și îmbunătățirii vieții oamenilor. Astfel că Aurel Boțu dorește să continue munca în administrație și este susținut de PNL pentru un nou mandat de primar la alegerile din 27 septembrie.
Lucrările de infrastructură au constituit o prioritate pentru primarul Aurel Boțu și echipa Primăriei Tulnici. Printre proiectele administrației liberale din mandatul 2016-2020 se numără: construire și dotare școală în Tulnici și grădiniță în Coza; construire 4 punți pietonale peste pârâul Coza, gabioane pe Coza și Putna, 6 poduri în perimetrul Lepșa – Streiu; asfaltare 20 km de drumuri de interes local; realizare pod de beton peste pârâul Lepșa; refacere pod Coza, cu lucrări de apărare; modernizare iluminat public în Tulnici, cu lămpi led; achiziția de utilaje, cu fonduri europene – autobasculantă 6×6, tractor multifuncțional, vidanjă, greder, mașină de pompieri; inventarierea domeniului public; achiziționarea a peste 1.000 de pubele mici pentru populație și a 60 pubele mari pentru punctele de colectare; acordare de premii în sume de bani pentru tinerii căsătoriți, familiile care împlinesc 50 de ani de căsătorie, pentru înmormântare; introducere internet gratuit în Tulnici și Coza; realizarea amenajamentului pastoral pentru 60 ha de pășune; înființarea Bibliotecii Comunale Tulnici și altele. ”Oamenii din comună știu foarte bine ce am făcut în primul mandat. Realizările, proiectele sunt la vedere, totul s-a desfășurat transparent, în interesul comunei și al cetățenilor. Nu este vorba de laudă, dar nici nu vreau ca altcineva să își asume realizările mele sau eu să mi le asum pe cele realizate de altcineva. Mai avem multe de făcut și, de aceea, cred că oamenii vor avea încredere în mine, în viceprimarul Iulian Ionașcu și în echipa PNL și ne vor acorda votul lor pentru a finaliza ceea ce am promis și am început”, a declarat primarul Aurel Boțu, candidatul PNL pentru un nou mandat de edil șef.
Programul echipei PNL pentru mandatul 2020-2024 cuprinde investiții în toate domeniile: finalizarea lucrării de reabilitare și extindere a sistemului de alimentare cu apă; înființarea unui centru ISU/ SMURD în comună; modernizarea drumurilor de interes local; lucrări de apărare maluri; construire 2 poduri de beton în Coza și Tulnici; construire și dotare grădiniță Tulnici; înființare și dotare centru social și centru medical în Tulnci; construire sală de sport în Tulnici; achiziția unei autospeciale pentru dotarea SVSU Tulnici; amenajare locuri de joacă în Tulnici și Lepșa; întocmirea Planului Urbanistic General; realizarea unei pasarele pietonale peste Cascada Putnei și reabilitarea drumului de acces; reabilitarea drumului de acces ”Cheile Tișiței” pe tronsonul Poartă acces Rezervație – Tunel (aprox. 7 km); extinderea rețelei de canalizare în satul Tulnici – zona Câmp etc. ”Împreună vom reuși să realizăm lucruri frumoase pentru comuna Tulnici și, în acest sens, vă cer sprijinul pentru a continua și finaliza proiectele pe care le-am demarat în acest mandat!”, le transmite locuitorilor comunei Tulnici primarul Aurel Boțu, candidatul PNL pentru un nou mandat la alegerile locale din 27 septembrie.
Material realizat de SC King News 24 SRL Focșani, la comanda PNL Vrancea, cod mandatar financiar 21200012