Cinci autovehicule cu 6 persoane, implicate în accidentul mortal de la Adjud. O femeie a murit și doi bărbați au ajuns la spital

0
2787

Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit astăzi, 20 ianuarie, în jurul orei 17:55, la un accident rutier produs pe  DN2-E85, la ieșirea din municipiul Adjud spre Focșani. În accident au fost implicate 5 autoturisme, în care se aflau 6 persoane. În urma impactului, au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ). Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea unei persoane aflată în stare de inconștiență, rămasă blocată într-unul dintre autoturisme. Din nefericire, victima, de sex feminin, a suferit leziuni incompatibile cu viața. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele neîncarcerate, respectiv o persoană de sex masculin, care a suferit multiple traumatisme. Pacientul a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani. Cealaltă victimă, de sex masculin, a fost preluată de un echipaj SAJ. (ISU Vrancea)