Cercetați de polițiști pentru conducere fără permis sau cu permisul suspendat

0
134

La data de 3 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Focșani au fost sesizați de către Poliția Locală Focșani cu privire la faptul că la data de 2 iulie a.c., un bărbat, de 64 de ani, din comuna Vânători, a fost depistat și sancționat contravențional de către lucrătorii din cadrul Poliției Locale Focșani, pentru încălcarea normelor legale privind staționarea în loc nepermis a unui autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice până la data de 11 iulie a.c.. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 6 august a.c., ora 11.30, polițiștii din cadrul Postului de Politie Corbița au oprit în trafic, pe DC 13, un moped condus de un bărbat, de 45 de ani, din comuna Corbița. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au depistat un bărbat, de 39 de ani, din comuna Vîrteșcoiu, în timp ce conducea un autoturism pe DC 153. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis. (IPJ Vrancea)