Ce mesaje au transmis favoriții la alegerile locale din Vrancea

0
97

Primul dintre candidaţii la funcţia de primar al municipiului Focşani la alegerile locale 2016, care s-a trezit la prima oră să vină la vot, a fost Cristi Misăilă, candidatul PSD. El a votat la ora 7.00.

„Trebuie să recunosc că, faţă de toate celelalte daţi când am votat, de această dată m-a încercat o senzaţie de emoţie. În cabina de vot însă, n-am avut nicio emoţie, pentru că ştiu că acesta este calea şi cea mai bună variantă pentru oraşul şi comunitatea noastră. Eu am votat, acum e rândul dumneavoastră şi am încredere că veţi şti să alegeţi aşa cum e mai bine pentru viitorul copiilor noştri! „, a scris Cristi Misăilă pe Facebook.

alegeri (54)La ora 9.00, la secţia 4 din incinta Bibliotecii pentru Copii din Focşani a votat şi candidatul PNL, Ion Ştefan. Acesta a venit la vot cu soţia şi cei trei copii, băiatul cel mare, în vârstă de 19 ani, fiind la primul său vot.

“Am votat pentru schimbare, am votat pentru un oraş mai bun. Îndemn focşănenii să iasă cu încredere la vot. Azi va fi o zi istorică, o zi plină de bucurie pentru cetăţenii municipiului Focşani”, a spus Ion Ştefan.

La ora 10.45, la secţia de la Şcoala 7 a avenit la vot şi Marius Iorga, candidatul UNPR, acesta fiind şi viceprimarul în exerciţiu al Foşaniului.

„Am votat pentru viitorul Focşaniului, pentru copiii noştri, pentru un loc mai sigur, pentru un viitor mai curat, mai sigur şi propice pentru focşăneni. Am mari emoţii”, a spus Marius Iorga.

oprisan votLa ora 11.00, la Liceul Pedagogic din Focşani a venit să voteze preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprilan. Acesta a venit însoţit de mama lui, dar şi de fiica Mădălina.

“Am votat ca cei profesionişti, cei serioşi, cei care iubesc comunitatea Judeţului Vrancea ca să conducă în aşa fel încât oamenii să aibă o viaţă mai bună, să aibă la dispoziţie ceea ce de fiecare dată au avut nevoie: un oraş frumos şi un judeţ dezvoltat,” a declarat Marian Oprişan.

alegeri (62)Şi preşedintele PNL, Cătălin Toma, care candidează atât la funcţia de primar al comunei Jariştea, cât şi la cea de consilier judeţean, a votat în această dimineaţă în comuna pe care o păstăreşte.
„Sper ca prin votul meu să dăm o şansă noii generaţii şi nu în ultimul rând să facem o schimbare în tot ceea ce înseamnă acest judeţ. Am votat pentru puterea de a accesa fondurile europene, pentru copii, pentru părinţi şi pentru bunicii noştri. Sperăm într-o viaţă mai bună”, a spus Cătălin Toma.