Ce fac foștii din politică? Se pregătește un fost șef al PNL pentru intrarea în diplomație? Soția sa îl ajută din plin!

0

Politica i-a ținut ani de zile în atenția tuturor. Au condus partide, au condus ministere și au purtat ”războaie” pentru putere. Acum, însă, au trecut în eșalonul din spate, învinși de dosare penale cu iz de corupție ori de alianțe politice greu de digerat. În cazul în care vă întrebați ce mai fac foștii parlamentari Crin Antonescu, Elena Udrea sau juniorul Mihai Sturzu, publicația nostră îi scoate puțin la lumină.

Crin Antonescu, de la șeful PNL a ajuns… soțul soției sale, europarlamentarul Adina Vălean. Cuplul a fost prezent, la finele anului trecut, la Buenos Aires, în Argentina, la un forum de reflecție pe teme economice. În timp ce Vălean a vorbit despre relațiile transatlantice, soțul său, Crin Antonescu, a participat ca vorbitor în panelul cu tema ”Cum poate comerțul liber să dinamizeze creșterea economică între Europa și America Latină”. Cum în țară, de Antonescu nu se mai știe aproape nimic de luni bune, aceste plimbări prin America de Sud ale cuplului de politicieni liberali ar putea da apă la moară celor care îi prevăd fostului șef PNL o intrare în diplomație. Fotografiile postate de Ambasada României în Argentina sunt un motiv. Oare Crin Antonescu s-o fi pus la punct și cu limbile străine?

Elena Udrea, cercetată pentru corupție, studentă la Teologie și aprigă și amenințătoare pe facebook. Cea care i-a fost aproape lui Traian Băsescu a ajuns să își posteze întreaga viața pe rețelele de socializare, fie că vorbim de comentarii politice, critici asupra sistemului, adâncimea decolteului, lungimea bretonului și a unghiilor ori locațiile tropicale unde Elena Udrea își celebrează a doua tinerețe. Acesteia se pare că îi lipsește foarte mult tribuna parlamentară. Din păcate pentru fostul ministru al Dezvoltării, Udrea a ajuns asemeni unei mahalagioaice pe net, picând în plasa comentatorilor neprietenoși de pe facebook. Ce să îi facem, nu mai e ca pe vremuri, la emisiunea lui Robert Turcescu, în cadrul căreia să intervină fane ale lui Udrea care aveau chiar același timbru vocal cu blonda preferată a fostului președinte Traian Băsescu.

 

Mihai Sturzu, cântărețul de note false de prin PSD, și-a găsit de ocupație și, foarte curând, ar putea să piloteze avioane de linie. După ce, la un moment dat, era singurul nebun în partid care să se ia de Liviu Dragnea, pe care îl acuza drept în față că din pricina condamnării în Dosarul Referendumul nu e recomandat să mai conducă armata roșie, iată că omul care a zburat din PSD a fost chiar Sturzu! Cât despre preocuparea sa din afara politicii, nu știm ce talent de pilot de avioane are fostul parlamentar social democrat, mai ales că el a pus la pământ, undeva pe lângă conacul baronului Marian Oprișan de la Bolotești, în Vrancea, un avion ușor, în urmă cu câțiva ani.